parallax background

Cartea „Diagnosticarea karmei” V 1

ianuarie 5, 2018
Cartea „Vindecarea Sufletului”
ianuarie 4, 2018
Cartea „Sănătatea omului. Unificarea științei cu religia”
martie 26, 2018

Carte „Diagnosticarea karmei – Sistemul autoreglarii campurilor” Vol 1


S erghey Nikolaievici Lazarev este parapsiholog, scriitor, filosof practic, cercetător al legilor vieții spirituale și impactul lor asupra sănătății și destinului. S.N. Lazarev se ocupă cu cercetarea structurilor de câmp informațional-energetice ale omului de la începutul anilor 1980.

Ca urmare a cercetarilor indelungate, pe miii de pacienti, S.N. Lazarev a ajuns la urmatoarea concluzie: structurile de profunzime ale câmpului, care au o influență directă asupra sănătății, emoțiilor, caracterului și destinului omului, nu sunt altceva decât sufletul sau spiritul, iar deformările structurilor de profunzime ale câmpului nu reprezintă altceva decât reflectarea problemelor spiritului, a reacției sale inadecvate la evenimentele care se desfășoară cu el.

De mii de ani există conceptul de karma, a cărui semnificație constă în faptul că emoțiile și comportamentul omului determină destinul și sănătatea acestuia în viitor. Și dacă înainte aceasta putea să pară doar o poveste frumoasă, în prezent se poate afirma că a fost descoperit mecanismul de acțiune al legilor karmei. Tratarea omului nu trebuie să se realizeze prin acțiunea mecanică asupra structurilor sale de câmp, ci prin acțiunea asupra sufletului – cel mai bine dacă acest lucru l-ar face chiar omul însuși. În acest mod, înaintând pe treptele cunoașterii, S.N. Lazarev a ajuns practic la aceleași concluzii ce pot fi regăsite în cărțile sfinte ale tuturor religiilor mondiale: fără conceptele de dragoste și moralitate omul este imposibil de vindecat.

La nivel informațional-energetic părinții, copiii și nepoții reprezintă un tot unitar. Psihicul, emoțiile și conduita părinților au o influență directă asupra psihicului, emoțiilor și stării fizice a copiilor. Cercetările întreprinse au arătat că, codul genetic nu reprezintă transmițătorul de bază al informațiilor. Un rol nicidecum mai mic în cadrul acestui proces îl joacă structurile de câmp informațional-energetic. Astfel, se poate vorbi despre un genotip de câmp, care are un volum mai mare decât câmpul fizic, și care transmite pe cale ereditară emoțiile, caracterul și chiar viziunea asupra lumii.

În multiple ocazii, in practica cu pacientii sai, S.N. Lazarev a observat că deformările nivelurilor profunde ale câmpului copilului bolnav corespunde cu exactitate deformărilor nivelurilor profunde ale câmpului mamei sale; acționarea asupra sufletului mamei pe calea explicării greșelilor comise de ea în viață la situații externe echilibra deformările câmpului ei, fapt ce atrăgea o îmbunătățire imediată a stării câmpului și a stării de sănătate a copilului ei grav bolnav. Concluzia este una lipsită de echivoc: karma familiei există.

Despre cartea „Diagnosticarea karmei”:

Aceasta este o carte despre iubire și moralitate în care se vorbeşte despre faptul că iubirea este mai presus de toate. Autorul ne ajută să înțelegem sensul existenței noastre și să simţim iubirea în suflet. Prin exemple concrete din viața reală, el ne arată cum să rezolvăm problemele și cum să depășim diverse dificultăți și nenorociri/necazuri. Sistemul prezentat în această carte dă un sentiment de înţelegere a tot ceea ce se întâmpla, priceperea sensului vieţii și ce ar trebui să fie o prioritate în viața noastră în primul rând. După citirea ei, începem să vedem lumea în alte culori, devinim mai calmi și mai blajini. În locul agresiunii și nemulțumirii începem să apreciem într-un mod liniştit ce se întâmplă, și chiar să simţim bucurie ca urmare a ceea ce cunoaştem acum, să înțelegem de ce trăim acest lucru, și ce trebuie să facem în situația dată. Această carte ne învață să iubim această lume oricum ar fi ea, și să păstrăm dragostea în suflet orice s-ar întâmpla. Cartea te ajută să te schimbi, să-ţi schimbi concepţia despre lumea, caracterul și destinul. Datorită ei, noi începem să vedem calea și să conştientizăm încotro trebuie să mergem.

DIFERENȚA DINTRE INFORMAȚIA OFERITĂ IN CARTEA „DIAGNOSTICAREA KARMEI” DE INFORMAȚIA DIN ALTE SURSE:

Principala diferență dintre informația oferită în cărțile și în seminariile lui S.N. Lazarev, de informația din alte surse constă în faptul că toate concluziile se bazează pe diagnosticare, pe o experiență deosebit de bogată de activitate practică cu pacienții pe o perioada de aproape 40 de ani. Informația oferită de unii autori contemporani este similară cu informația expusă în sistemul de cunoștințe din seria cartilor ”Diagnosticării karmei”; de cele mai multe ori însă sursa informației nu este indicată sau se precizează că informația a fost obținută în urma discuțiilor purtate cu «îngerul păzitor» sau pur și simplu a fost «dată de sus». Se oferă o mulțime de sfaturi, a căror corectitudine nu o poate nimeni garanta și pentru care nimeni nu-și asumă nici o responsabilitate; în ceea ce privește concepția ”Diagnosticării Karmei”, înainte de a ieși cartea de sub tipar, autorul a fost confruntat cu numeroase situații chinuitoare și neplăcute, unele la limita supraviețuirii, de «curățare» (de purificare a sufletului), cu scopul ca informația cuprinsă în cărți să se curețe de vreun eventual strat al nedesăvârșirii umane. Inclusiv traducatorii si editorii si toti cei care au intrtat in contact in orice fel cu lucrarea la aceasta carte, au trecut prin situatii de viata si de moarte, prin boli si neplaceri ale destinului (pierderi de bani, tradari…) care au avut ca scop purificarea sufletului, pentru a nu altera in nici un fel informatia energetica cuprinsa in carti.

Dezvoltarea sistemului „Diagnosticării karmei” întotdeauna a reprezentat o activitate cu nivel ridicat de periculozitate, față de care autorul a manifestat uneori o tendință de renunțare; însă cercetările intreprinse au arătat că o cantitate imensă de informație încă nedezvăluită publicului depășește volumul informației deja expuse, informație care a fost crezută de oameni, că informația este deosebit de importantă și de necesară, drept pentru care autorul a ales calea deloc ușoară de dezvoltare ulterioară a sistemului său de diagnosticare. Colectia „Diagnosticarea karmei” cuprinde 12 volume iar pana in prezent a fost re-editat doar volumul 1, urmand ca pana la finalul anului 2017 sa mai fie traduse inca 3 volume din aceasta serie.

„Această carte este ca un balsam pentru suflet. În ea este aratată calea conectării omului cu Dumnezeu. Cartea este foarte puternică și îți dă un sentiment interior de lumină. După citirea ei apare o senzație îndelungată de curăţenie, de puritate şi de zbor al sufletului. Informația din carte este foarte concentrată, structurată, multi-stratificată și verificată până la ultimul cuvânt.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *