parallax background

Consecințele orgoliului asupra destinului și a șănătății

ianuarie 14, 2019
Cum să ne invingem atașamentele
noiembrie 22, 2018
Purificarea sufletului
ianuarie 14, 2019

Orgoliul înseamnă logica conștientului, a controlului și a guvernării exterioare. Atunci când trăiește prin conștient, prin „Ego-ul” său, omul își pune imaginea despre lume în fruntea tuturor lucrurilor. Iar aceasta înseamnă și infertilitate, și destrămarea familiei și, în cele din urmă, moartea.

Eu am început tema orgoliului ca bază pentru ceea ce se numește păcat și ca bază pentru ceea ce numim boli, nenorociri și alte lucruri asemănătoare.

D e ce este foarte semnificativ acest film, în care se povestește istoria vieții starului hollywoodian Patrick Swayze? Deoarece, în acest film biografic, în care se vorbește despre Patrick Swayze, este prezentată minunat imaginea exactă a unui om care are o problemă tocmai cu orgoliul. De ce există atât de multe traume?

Prin urmare, fenomenul Patrick Swayze: pe de o parte, el este un om strălucit, talentat, energic, carismatic, iar pe de altă parte, el a avut traume continue, ghinioane, o dependență de alcool și de nicotină, o viață personală nefericită și, doar atunci când totul părea că a fost învins, el moare de cancer pancreatic.

El, parcă este energic, neînfricat, curajos. Este vorba de faptul că un om curajos conștientizează la interior că el poate să facă ceva. De aceea, atunci când unui om nu-i este teamă, aceasta înseamnă că acesta, cumva, a calculat la interior, în plan subtil, și simte că va reuși. În principiu, acest curaj al lui Patrick Swayze era justificat de faptul că avea o energie înaltă și el a demonstrat-o prin faptul că a devenit un star al Hollywood-ului și prin faptul că totul îi reușea. A început cariera de fotbalist, totul merge minunat și el ar fi putut să ajungă să joace în echipa națională de fotbal. Îi mai rămasese puțin și devenea deja erou — el își atingea scopul. Și, brusc, a avut parte de o trauma foarte gravă a genunchiului. A fost nevoit să se lase de fotbal și a început să se ocupe de alt gen de sport — cu gimnastica. Unde urmărea să ajungă? Spre echipa olimpică. Scopul exista, era aproape atins. Avea reușite excelente. Și, din nou, trauma aceluiași genunchi, urmată de problem enorme și nemaipomenite, durere, chinuri, pur și simplu. Și totul se termină iar. Mai departe, începe să danseze. Începe din nou dezvoltarea, aproape că își atinge scopul din nou și, în acest moment, el se reorientează și merge la Hollywood.

Din nou, are un scop nou. La început, nu reușește nimic, iar munca sa era să facă cuști pentru câini. Dar, în acest moment, i s-a propus un rol principal și el, din nou, „și-a luat zborul”, merge înainte, vrea să cucerească Hollywood-ul.

Totul începe excelent și, din cine știe ce motive, tocmai atunci când totul îi mergea de minune, el a început să consume alcool. Dar a început să bea nu pentru că avea eșecuri. Acestea reprezintă un aspect exterior. Aici, în acest film, se vorbește despre faptul că însuși alcoolismul lui nu este o cauză, ci o consecință a complexului de inferioritate. Pare că acest om are o energie uriașă, că are un succes foarte mare în viață. El a jucat în roluri principale. Este un star al Hollywood-ului. El nu este numit, pur și simplu, cel mai sexy star al Hollywood-ului, ci cel mai sexy actor al Americii. Se poate mai mult de atât?

Și, în realitate, s-a dovedit că el avea un complex de inferioritate. El începe să bea, fuma câte trei pachete de țigări pe zi. Întrebare: De ce? Doar este un om desucces.

Și de ce el are un complex de inferioritate atât de puternic? De ce a avut astfel de traume? În plus, parcă atrăgea aceste traume. El mergea înainte, nu voia să recurgă la cascadori. El făcea acel lucru ca să primească o traumă maxim de gravă. Iată, logica. În plus, în linii mari, această traumă are legătură cu picioarele sau cu coastele.

Apropo, Eva a fost creată din coasta lui Adam. Cu alte cuvinte, oricât ar fi de ciudat, genunchii, coastele, oasele picioarelor au legătură, de asemenea, cu copiii, cu alte cuvinte, cu urmașii, cu continuarea neamului, cu o anumită continuare.

În cazul de față, se vorbea despre o soră care, de asemenea, mergea pe această cale și care s-a sinucis. Toți membrii familiei doreau tot timpul să fie cei mai importanți, cei mai buni. În primul rând, bărbații din neam nu trăiesc mult. Unchii săi nu au ajuns până la vârsta de 40 de ani. Tatăl lui a murit la vârsta de 57 de ani.

Ce înseamnă când bărbații din familie nu trăiesc mult? Orgoliu.

Cu alte cuvinte, când un bărbat are un orgoliu ridicat, atunci moare el însuși, când o femeie are un orgoliu foarte mare are loc dispariția neamului. Adică, orgoliul unei femei lovește în urmași, iar cel al unui bărbat lovește în el însuși. Trauma genunchiului îl îndepărtează cumva de la succes, de la bunăstare. Întrebare: Însă de ce? Pentru că dorința lui întrece măsura. El are dorință mare de a obține succesul.

Este vorba despre faptul că viața constă din două aspecte: din scop și process. Deci, atunci când un om este credincios, el înțelege că orice scop propus în viață este oricum un episod. Acesta nu poate fi cel mai important. Cel mai important este procesul cunoașterii, al dezvoltării și schimbarea propriului suflet. Iar un scop este unul dintre mijloacele necesare deschiderii sufletului nostru. De aceea, în mod logic, cel mai important este scopul, iar un proces este un mijloc de atingere a scopului. Însă, în esență, cel mai important este procesul schimbării unui om. Iar scopul este tocmai un mijloc pentru ca omul să se schimbe. Cu alte cuvinte, la exterior, important este scopul, iar la interior, important este procesul.

Deci, ce se întâmplă? Eu am scris demult despre acest lucru în cărțile mele. Dacă un om începe să meargă în mod fanatic către un scop atunci, imediat ce își atinge scopul, se activează un program de autodistrugere. Doar el a obținut totul. Din această cauză, destinul îl îndepărtează de la scop.

Imediat ce Patrick Swayze și-a făcut un scop din a ajunge în echipa națională de fotbal. Dacă el ar fi ajuns în echipă, ar fi putut să moară. El și-a propus scopul de a ajunge în echipa olimpică de gimnastică. El mai avea puțin să-și atingă scopul și și-a traumatizat genunchiul. Deci, ce rezultă? Destinul îl îndepărtează de la scop ca să nu se activeze un program de autodistrugere și să nu-i ucidă urmașii în plan subtil. Cu alte cuvinte, urmașii pot să nu apară. Dacă nu în această viață atunci, în viața următoare, vor exista urmași. Aceasta este cumva o posibilitate...Așadar, această posibilitate poate să fie distrusă prin programul de autodistugere.

Și ce reiese? Pentru ca programul de autodistrugere care s-a declanșat... Iar acesta se declanșează tocmai atunci când totul este bine. Pentru ca acest program să nu-i ucidă urmașii, el este oprit înainte de linia de sosire. De ce?

De ce unuia îi este permis să-și atingă scopul? Se spune că Patrick Swayze este după John Travolta, cel mai sexy bărbat de la Hollywood. De ce lui Travolta i s-a permis să-și atingă scopul,iar lui Patrick Swyze nu i-a fost permis? Știți de ce? Pentru că în neamul lui esteprezent principiul cel mai important: „Totul sau nimic”. Acest lucru este chiar orgoliul. „A fi cel mai bun”, „a muri sau a învinge”, „totul sau nimic”, „noi cu Swayze nu facem nimic pe jumătate”.

Ce înseamnă acest lucru? Acestea sunt extremele. Iar tocmai orgoliul înseamnă extremele. Iar atunci când omul se află la extreme, el alege mereu fie una, fie alta și slujește în mod fanatic uneia dintre extreme. Prin urmare, avem aici un caz concret de orgoliu.

Pentru un om cu un orgoliu mare cel mai important lucru este mintea, scopul, un om pentru care... fiindcă orgoliul are legătură cu trupul, cu scopul, cu conștientul. Pentru un om care poate să învingă orgoliul, cel mai important este sufletul. Iar pentru suflet, există un singur scop: legătura cu Cel de Sus, iar restul lucrurilor sunt niște mijloace. De aceea, pentru suflet procesul este mai important, iar pentru minte scopul este mai important. Și destinul lui Patrick Swayze, dovedește chiar cum arată un om cu un orgoliu crescut.

El fuma câte trei pachete de țigări pe zi. Este vorba despre faptul că țigara blochează conștientul. Întrucât în interiorul omului are loc o luptă cu propriul destin și, din această cauză, îi apare un disconfort, începe să piardă energia subtilă și atunci el are o insuficiență a sentimentului de fericire. Și atunci, fiind un om cu un orgoliu ridicat, el este atras mereu de o anumită dependență: jocul de cărți, alcoolul, sexul etc. Din acest motiv, ce rezultă? El trece de la țigări la alcool. Adică, acestea sunt chiar semnele exacte ale orgoliului.

În ce constă pericolul orgoliului? În momentul în care omul spune: „totul sau nimic”, „eu vreau să-mi ating scopul cu orice mijloace”, atunci ce se întâmplă în acest caz?

Eu am scris, încă din primele cărți, că există un corp fizic temporar și energia noastră este distribuită astfel: o parte merge spre corpul fizic și o parte merge deja spre dimensiuni mai mari. Așadar, un procent mic al energiei generale a omului se consumă pe corpul fizic. Foarte multă energie se consumă pe ceea ce noi numim corp spiritual, mai bine zis, care are legătură cu viitorul. Ce rezultă? Atunci când omul consumă toată energia pentru ziua de azi — el vrea să învingă doar astăzi, să ia totul astăzi și atunci el începe inevitabil să lupte cu viitorul, unde există un scenariu puțin altfel: el luptă cu scenariul destinului său și începe o luptă interioară, febrilă, cu propriul său destin. Și, ulterior, începe pierderea de energie; aceasta poate să arate ca probleme cu urmașii, traume, ca sentimentul interior de nefericire, tristețe, depresie care este acoperită prin alcool, prin țigări sau prin altceva, inclusiv prin boli.

Cu alte cuvinte, subconștientul nostru atrage intuitiv boala ca să ne salveze viața, întrucât boala ne oprește scopul — noi deja nu mai luptăm în mod febril cu destinul, ne liniștim și atunci începe vindecarea sufletului. El s-a obișnuit să meargă până la capăt, adică el trebuie să îndeplinească 100% planul pe care și l-a propus. Ca atare, pur și simplu, nu există discuții despre voința Divină.

Dar, dacă voința Divină intervine brusc? „Însă ce are a face aici intervenția voinței Divine? Eu trebuie să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”. Ce înseamnă aceasta? Lupta cu propriul destin, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, lupta cu Dumnezeu.

Apropo, ce este soarta?

În starea sa interioară, în personalitatea sa îi este codificată viața. Dacă personalitatea i se schimbă în profunzime, atunci soarta i se poate schimba. Însă, dacă personalitatea nu se schimbă, atunci există o anumită soartă determinată prin care tu poți trece mai mult sau mai puțin fericit. Cu alte cuvinte, soarta noastră, în esență, este codificată în „Eul” nostru suprem, închisă de subconștientul nostru. Și, când există o anumită cale determinată, de exemplu, atunci când unui om trebuie să-i apară familia, iar astăzi el se comportă astfel încât el va distruge această familie.

Ce reiese în acest caz? Cum poate fi el corectat de către destin? Îi este necesar să i se dea neplăceri, probleme, boli și altele. Ar trebui să-i apară copii, însă el se comportă astfel încât copiii nu vor apărea. Ce trebuie să i se dea? O fractură a genunchiului și altele. Este vorba despre faptul că este nevoie să ai o rezervă de energie pentru copii. Iar, când omul este gata să meargă până la capăt, toată rezerva de energie a viitorului, care este predestinată copiilor, începe să fie consumată acum.

De aceea, un om care spune: „Fie totul, fie nimic”, „eu trebuie să merg până la capăt”, „eu trebuie să fiu primul” este omul care, în esență, poate fi un lider, poate să obțină multe în viață, dar, într-un moment critic, el poate avea o așa pierdere de energie, încât el se va seca pe sine de energie, pe copii, pe nepoți, va seca tot neamul de energie, sugând energia tuturor și neamul va fi condamnat și va muri. Din cauza unui singur om, despre care se poate spune că i-a vampirizat pe toți pentru că are nevoie să realizeze un anumit obiectiv pe care el personal l-a dorit. Destinul îl îndepărtează de acestobiectiv — îl face să renunțe la aceasta, iar el spune: „Eu trebuie să merg până la capăt ”. Deci, omul care a uitat ce este voința Divină, aceasta fiind primordială, a uitat că există un „Eu” suprem și că trebuie să-ți asculți vocea propriului „Eu” suprem, adică vocea propriului suflet, iar apoi deja vocea propriului conștient, a propriilor gânduri despre bani, despre faimă, despre prestigiu.

Așadar, omul care a uitat că există o voință supremă și că ea este primordială se gândește doar la sine: el concentrează toată energia din viitor în prezent deoarece, pentru a decide un obiectiv serios este nevoie de energie.

Când el a fost numit cel mai sexy bărbat de la Hollywood, acest lucru înseamnă că energia lui era foarte puternică și înaltă. Când în neam există o armonie destul de mare, atunci începe să crească energia în neam și apare ceea ce se numește, senzația de sexualitate, de putere, de succes și de altele. Iar apoi începe un proces invers. Omul se obișnuiește cu puterea sa, începe să se concentreze pe aceasta, uită de voința Divină, de iubire și procesul invers se transformă în degradare. Adică,el dorește, dar nu-i reușește. Parcă în tinerețe totul îi mergea bine însă, puțin mai târziu, începe să i se ia totul. El nu înțelege despre ce este vorba. Tot timpul avea succes, dar în acest caz nu-i reușește. Aici, tendința orgoliului este studiată foarte exact. Soarta îl avertizează o dată, de două ori, de trei ori.

Și atenție! el a fost avertizat pentru ultima dată înainte de a avea cancer: și-a pierdut cunoștința în avion, fuma trei pachete de țigări pe zi. Avionul trebuia să se prăbușească: în timp ce era pe autopilot, acesta a coborât brusc, cabina s-a depresurizat, a primit oxigen, el și-a revenit în fire și a fost pus în mașină. Adică, s-a întâmplat o minune. Ce trebuie să faci după aceasta? Trebuie să te pună pe gânduri. Îți va veni rândul. Ce i se întâmplă mai departe? Îi moare câinele drag. Cancer. Cu alte cuvinte, au loc mai multe avertismente. Sora lui se sinucide. Adică, toate acestea sunt în trecut, dar sunt, de asemenea, semne amenințătoare. Când există un astfel de ghinion în neam, înseamnă că aceasta are legătură cu tine. Soția îl părăsește.

De ce îl părăsește soția? Pentru că el încetează să o mai iubească. El începe să iubească alcoolul. Cu alte cuvinte, ea a simțit că el nu mai are nevoie de ea. Iată logica. Adică, soția l-a părăsit fiindcă lui nu i-a mai rămas energie pentru a avea o relație cu ea. Încotro era îndreptată toată energia? Pe filme și pe alcool deoarece, cu cât el consumă energia pe filme, pe succes, cu atât mai mult îi creștea orgoliul. Cu cât orgoliul îi creștea mai mult, cu atât mai mult creștea teama de a-și pierde locul de muncă, cu atât complexul de inferioritate era mai mare, oricât ar fi de ciudat, și cu cât avea mai mult succes, cu atât complexul său de inferioritate era mai mare.

Deoarece cu cât ai mai mult succes, cu atât îți este mai teamă să îl pierzi. Și rezultă că, având o faimă mare, bani, un ranch, un avion, orice vrei, cu cât el avea mai mult succes, cu atât complexul său de inferioritate era mai mare. Lui a început să-i fie frică și de aceea nici copilul nu a apărut pe lume. De ce? Pentru că orgoliul era uriaș iar unde există orgoliu, mai întâi există dispreț, iar apoi un program de autodistrugere. În acel caz, există o pierdere de energie și un program de autodistrugere. Iar copilul nu mai poate trăi. Copiii nu erau viabili. Ei au simțit acest lucru și nu au făcut copii.

Cu alte cuvinte, despre ce vorbește acest fapt? Despre faptul că el și-a consumat energia destinată urmașilor pe succesul de la Hollywood pentru a fi frumos, pentru ca rolul să fie îndeplinit, pentru a termina un film. Deoarece, atunci când omul are suprasolicitări uriașe, uneori, acestea sunt chiar benefice. Însă, dacă acestea au loc des, tocmai în momentul suprasolicitărilor foarte mari, atunci începe vampirismul — absorbția energiei din propriul viitor, din viitorul propriilor copii. Din această cauză, nu au apărut copiii, de aceea lui nu-i ajungea energia nici pentru familie și, simțind acest lucru, tot de aceea îl părăsește și soția.

În plus, când unui om îi crește orgoliul, atunci crește și concentrarea pe „Eul” tău și pe atașamentul pentru lume... Cu cât el este mai faimos, cu cât are mai mult succes, cu atât orgoliul lui este mai înalt, cu atât mai mult îi apare gelozia. Dar, cum arată gelozia? Asemenea unui atașament nebun față de soție. Dacă nu o vede, atunci el începe să consume alcool. Adică, soția avea influență asupra lui, însă orgoliul I se transformase în gelozie și dacă nu o vedea o săptămână, atunci începea să consume alcool.

Dacă cineva dintre cei apropiați murea, atunci el nu putea suporta acest fapt absolut deloc și începea să bea foarte mult. Cu alte cuvinte, el avea un atașament foarte puternic față de cei apropiați ce creștea cu trecerea anilor. Unchiul său a murit la 40 de ani. Tocmai datorită soției lui el a trăit până la 57 de ani. Pe de o parte, sentimentul de teamă poate fi un indicator din subconștient, iar pe de altă parte, omul se teme să-i piardă pe cei apropiați, să piardă relațiile sau moartea sau nu poate accepta ceva. Acest fapt vorbește despre nivelul atașamentului său de lume și, deci, înseamnă că vorbește despre orgoliul său.

Eu m-am uitat în câmpul unei femei. În timpul sarcinii, i-a murit o rudă. Ea nu a putut să accepte acest fapt absolut deloc și a născut un copil bolnav. Cu alte cuvinte, ce înseamnă neacceptarea morții rudelor? Neacceptarea voinței Divine.

Din această cauză, un om extrem de gelos este omul care nu vrea să accepte voința Divină. El nu poate accepta despărțirile, infidelitățile, moartea celor apropiați. Iar Patrizk Swayze nu a putut să accepte absolut deloc acest lucru. Mai bine zis, aceasta este indicatorul faptului că el avea un atașament interior: orgoliul plus gelozia începuseră să întreacă măsura. Înseamnă că acestea nu se atenuau cu anii, ci se intensificau. De ce? Pentru că îi creștea faima și nu i se schimba caracterul.

Dacă îți crește faima, atunci trebuie să lucrezi asupra caracterului, trebuie să reduci orgoliul, să lupți cu el. Iar acest lucru înseamnă formarea acelor calități despre care se vorbește în Creștinism: capacitatea de a trăi cu sufletul, smerenia, capacitatea de a-ți accepta destinul, de a face un compromis deși nimeni nu-ți spune: „Oprește-te și nu lupta pentru ceea ce ți-ai propus”

Hristos spunea: „Bateți și vi se va deschide”, „Dacă aveți credință, atunci muntele se va mișca din loc”. Cu alte cuvinte, Hristos nu îndemna la pasivitate ci, conștientizându-ți propria putere și voință, este necesar să înțelegem că voința Divină este totuși pe primul loc și că trebuie să pui frână la un moment dat.

Dacă un om și-a propus ceva, atunci gata, el trebuie să meargă până la capăt. Din această cauză, el și-a nimicit puțin câte puțin viitorul propriilor copii, propriul viitor, iar apoi au început să-i moară în jur rudele și câinele său drag. Mai bine zis, acestea sunt deja semnele că nu mai avea viitor. Mai departe, orgoliul s-a transformat în gelozie și i-a aparut cancerul pancreatic.

Totodată, fiți atenți cum reacționează un om orgolios la schimbarea propriului scenariu al destinului. Adică, boala înseamnă schimbarea destinului — schimbarea scenariului, soarta a scris un nou scenariu. Dacă un om are noțiune de „voință Divină”, atunci el spune: „ Probabil, ar trebui să schimb ceva în viața mea. Probabil este necesar să înțeleg că acest lucru este dat de Sus. Poate că acest lucru nu este întâmplător. Poate că ceva din mine nu este în ordine. Ar trebui cumva să-mi schimb caracterul”.

Ce emoții apar primele în acest caz? De ce apar furia, ura, supărarea? Cu alte cuvinte, acestea sunt reacții tipice ale omului orgolios, care nu poate accepta eșecul și care nu poate să se împace cu destinul absolut deloc, care trebuie să-și guverneze destinul, nu destinul să-l guverneze pe el. „Celula trebuie să guverneze organismul”. Aceasta este, în principiu, gândirea unei tumori canceroase. Adică, eroul Hollywood-ian avea, în esență, gândirea unui om canceros. Pentru că, atunci când un om vrea să-și conducă destinul, neînțelegând că el este o parte a destinului, acest lucru se termină în mod jalnic.

Așadar, primele lui emoții erau furia, amărăciunea, disperarea, supărările etc. Mai departe el spune: . „Aratați-mi unde se află dușmanul meu și eu voi lupta cu el”. El nu înțelege că principalul său dușman este el însuși. Principalul său dușman este chiar dorința de a-ți pune propria dorință pe primul loc, de a învinge destinul și, în cele din urmă, chiar pe Dumnezeu. Celula nu va învinge organismul, partea nu poate să învingă întregul. Aceasta este legea naturii. Noi suntem uniți cu întregul. Noi trebuie să ne realizăm voința pentru a ne asemăna cu întregul, nu pentru a luptacu întregul și a-l nimici. Pur și simplu, în mod logic, partea însăși nu poate să înlocuiască întregul. Dacă o parte înlocuiește întregul într-o viață obișnuită, atunci are loc o degradare și, în cele din urmă, pieirea.

„Eu m-am obișnuit să înving sau să mor”. Ce înseamnă „să înving sau să mor”? Acest lucru înseamnă că el este gata să-și dea absolut toate forțele sale vitale, pe îndeplinirea propriilor dorințe și scopuri. Și, dacă nu obține acest lucru, mai bine zis, dacă a consumat toate rezervele de energie, atunci este el pregătit să moară. Ce înseamnă acest lucru? Aceasta înseamnă în această deviză, în acest principiu, disponibilitatea de a goli toată energia viitorului de la proprii urmași, de la propriile rude, de la toată umanitatea pentru ca el personal să-și atingă scopul.

Ce este tragic în acest caz? Că aceasta nu este, pur și simplu, tragedia actorului Patrick Swayze, ci este deja tragedia Hollywoodului și a SUA în întregime.

De ce tocmai în America există o așa teamă nemaipomenită de eșec? Deoarece principala jignire în America este: „Tu ești un ratat”. Pentru că închinarea la această bunăstare, la succes este incredibil de puternică în America și America este lider în întreaga lume prin acest lucru. Din această cauză, se poate spune că el s-a infectat cu acest virus.

Fiți atenți la ce se spune în film: „Toate starurile hollywoodiene consumă alcool și toți au fost la clinica de dezalcoolizare”. Știți de ce? Pentru că, atunci când succesul este cel mai important pentru un om, el începe să-și irosească forțele, începe să lupte cu destinul, din sufletul său dispare iubirea — pentru că lupta cu destinul este lupta cu Dumnezeu — și sufletul său începe să sufere. Sufletul său nu simte emoții pozitive. Ce se întâmplă mai departe? Droguri, alcool. Întrucât toate starurile hollywoodiene trebuie să-și câștige cu greu existența, să ofere de zece ori mai multă energie decât au dreptul să ofere, atunci tuturor le seacă energia, toți au sentimentul interior de nefericire.

Dacă îți vei repeta: „Eu trebuie să fiu primul”, „să înving sau să mor”, „noi niciodată nu ne vom da bătuți”, „luptă până la capăt” atunci, în principiu, acest lucru este dopping-ul prelungit pe mai mulți ani. El se simțea bine astfel, însă a ieșit din această stare — a încetat să mai folosească acest „dopping”. Însă destinul îl avertiza de fiecare dată când era aproape să își atingă scopul: „Nu este voie să te folosești de acest „dopping”. I s-a arătat o dată, de două ori, de trei ori. Dacă nu ai înțeles atunci, în cele din urmă, încep problemele. Mai bine zis, aici, eu cred că, pur și simplu, tema orgoliului este prezentată excelent prin destinul acestui actor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *