parallax background

Mesaj foarte important de la Lazarev pentru salvarea civilizației. (iunie 2016)

iunie 15, 2016
Diagnosticarea cercurilor din lanurile de grâu
iunie 15, 2016
Cancerul. Cauzele. Invingerea
martie 10, 2017

De ce majoritatea cercurilor apar tocmai în Anglia?

Pe 6 iunie , acum aproape o săptămână, a apărut un cerc nou în lanurile de grâu din Anglia. De ce majoritatea cercurilor apar tocmai în Anglia? Este vorba de faptul că acolo sunt cei mai bogați oameni din lume – elita mondială trăiește acolo și deține multe bunuri imobiliare. În ce mod pot extratereștrii să atragă atenția umanității? Este nevoie să atenționăm elita mondială asupra a ceea ce se întâmplă – dacă nu în mod conștient, atunci măcar în mod subconștient. Civilizația noastră merge spre pieire, acest lucru se vede cu ochiul liber. În plus, nu este vorba de opoziția dintre Rusia și America. Dacă nu va fi Rusia, atunci va fi America și China. Dacă nu va fi America și China, va fi o opoziție între suniți și șiiți în interiorul lumii musulmane.

O ricum, cineva va lupta cu ceva – aceast lucru este lege. Întrebare – de ce? În filozofia indiană există o astfel de expresie: „Nu există oameni, există idei”. În ultimul mileniu, intrând în conflict, ei nu pot ajunge la o reconciliere. Creștinismul, ca religie de salvare, vorbea tot timpul despre compasiune, despre a fi făcători de pace, despre a găsi o limbă comună, dar acești oameni nu au învățat acest lucru. Și dacă nu se va găsi o soluție pentru rezolvarea conflictelor, pentru unirea contrariilor, atunci civilizația noastră nu are șanse de supraviețuire.

Iar acum în ceea ce privește mesajul. Eu spuneam că toate mesajele trimise reprezintă o anumită informație la nivel subconștient, care îndeamnă oamenii la ceva și care îi pregătește pentru ceva. Din punctul meu de vedere, acest desen de pe câmpuri, care a apărut pe 6 iunie, este un anumit program-cheie pentru supraviețuirea umanității în timpul imediat. Pe desen sunt două cercuri, în plus cu anumite diferențe, care se unesc printr-un romb. Din punctul de vedere al cercetărilor mele, atunci când eu desenez cum arată închinarea la ceva, acest lucru arată ca un romb. Pătratul – oprirea, paralelipipedul – moartea, triunghiul – umilirea. Așadar, rombul – închinarea și atașamentul.

Ce legătură au în acest caz, atașamentul și aceste două cercuri? Dacă am cugeta, atunci sensul constă în următoarele: contrariile, care nu se pot uni, încep să ucidă unul pe altul în politică, economie, în religie. Dacă aceste contrarii nu vor găsi o limbă comună și nu vor putea să se unească, atunci civilizația noastră nu are șanse. Singurul mod de a salva civilizația – unirea celor două contrarii principale, care sunt ireconciliabile de câteva câteva mii de ani încoace – gândirea științifică și religioasă, gândirea Occidentului și Orientului. Kipling spunea că Orientul este Orient, iar Occidentul este Occident, iar Orientul și Occidentul nu se vor împăca niciodată. Aici, pe acest desen, este înfățișată ideea unirii contrariilor – nu alipirea lor, ci unirea lor armonioasă. Acestea trebuie să se unească la interior, iar la exterior trebuie să-și păstreze independența.

Acest lucru este redat, de asemenea, în desen. Două contrarii ca și cum se unesc, dar în centru există două cercuri nu prea mari – aceasta înseamnă: contradicțiile exterioare și diferențele trebuie să se păstreze, ele nu trebuie să se contopească într-un cerc. Ele trebuie să rămână diferite după calitatea esenței, dar la interior, acestea trebuie să devină unite, mai bine zis, știința și religia trebuie să se unească, conștiința occidentală și orientală trebuie să se unească într-o nouă gândire. Astfel, nivelurile superioare ale conștiinței ne amintesc de faptul că începe timpul marii unirii și acest lucru reprezintă condiția principală de supraviețuire și salvare a civilizației noastre. Acest desen nu a apărut întâmplător pe lanurile de grâu din Anglia, acesta aduce o anumită funcție mistică de influență asupra subconștientului nostru. Timpul va arăta.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *