parallax background

Diagnosticarea cercurilor din lanurile de grâu

iunie 15, 2016
Cauzele aparitiei bolilor – vampirismul energetic
februarie 18, 2016
Mesaj foarte important de la Lazarev pentru salvarea civilizației. (iunie 2016)
iunie 15, 2016

Mi-a picat odată în faţa ochilor o revistă cu nişte fotografii ale unor cercuri ciudate care apar noaptea sau dimineaţa în zori pe câmpiile din Anglia. Fotografiile mi-au captat interesul. Am raţionat în felul următor: dacă aceste cercuri au fost trasate de cineva, înseamnă că s-a urmărit un scop bine determinat, influenţare informaţională a oamenilor. Trebuia descifrat modul în care ele îşi exercită influenţa asupra omului care le priveşte o bucată de vreme. Verific influenţa asupra parametrilor de bază, asupra structurii generale a biocâmpului, asupra biocâmpului informaţional, conform sistemului binar. Dintr-odată mi se revelează o imagine surprinzătoare. Cercurile exercită o influenţă pozitivă asupra oricărui om care le priveşte.

S curtă digresiune. Cu câtva timp în urmă, când eu şi asistenta mea adunam material privind purificarea karmei, aveam mereu contact cu o entitate de o mare importanţă, iar încălcarea legilor ei era pedepsită extrem de aspru. Eu încă nu ştiam ce fel de entitate era aceasta. După zile întregi de eforturi, am reuşit să dezleg enigma: era vorba de omenire în viitor. Am constatat că energia omenirii viitoare, la nivelul subtil, se deosebeşte radical de energia noastră.

Am verificat ce parametri îi sunt necesari omului de azi pentru a fi pregătit să intre într-o nouă stare. Problema e că matricea omenirii viitoare este deja formată şi una din cauzele multor boli grave este neconcordanţa parametrilor bioenergetici ai omului contemporan cu această matrice. Toţi aceia la care parametrii vor fi inferiori unui anumit nivel se vor corecta prin intermediul bolii, iar în caz de nereuşită, vor fi triaţi prin moarte. Iată principalii patru parametri care trebuie să aibă valori optime: gradul de spiritualizare, nivelul de încărcare cu iubire, psihicul sănătos şi un nivel minim al agresivităţii subconştiente. În plus, există doi parametri suplimentari – sufletul și comportamentul.

Când am verificat cum îl influenţează pe om desenele de pe câmpurile din Anglia, am observat o puternică acţiune benefică asupra structurilor fine ale biocâmpurilor. Aşadar, aceste desene au putere de influenţare. Acum trebuia găsit şi autorul acestora. Mi se părea că era vorba de extratereştri, deşi niciun OZN nu a fost semnalat în zonă. Mecanismul apariţiei cercurilor era neclar: ce nevoie aveau extratereştrii, care s-au familiarizat destul de bine cu atmosfera noastră, să deseneze nişte cercuri?

Mi-am închis karma, am pătruns la nivelul subtil al biocâmpului şi am început să investighez cauza apariţiei cercurilor. Aici mă aştepta o nouă surpriză. Era vorba de alte lumi. Investigând biocâmpul informaţional, am înţeles despre ce era vorba. Lumile vecine pot comunica între ele numai la un nivel informaţional foarte subtil. Transmiterea informaţiilor se realizează printr-un punct, deoarece informaţia este concentrată într-un punct al realităţii spaţial-temporale. La un anumit nivel al densităţii, timpul şi spaţiul dispar, rămânând informaţia care, în contact cu câmpul informaţional al Universului, se materializează, convertindu-se în timp şi spaţiu. Cu fiecare nou ciclu, densitatea informaţiei creşte, cu alte cuvinte, contactul cu Divinitatea se intensifică. Totul creşte dintr-un grăunte.

Contactul energetic va străpunge învelişul dintre lumi putând duce la distrugerea acestora. Gândirea noastră acum seamănă cu o tumoare canceroasă, care creşte şi dăunează tuturor lumilor învecinate. Tumoarea nu poate fi extirpată pentru că ea a provocat metastaze, adică, dacă va dispărea civilizaţia de pe Pământ, acest lucru nu va îndepărta în nici un fel răul provocat altor lumi de către ignoranţa omenirii, fiindcă structurile biocâmpurilor noastre sunt indestructibile.

De aceea, a ne salva spiritual este în interesul tuturor civilizaţiilor lumii noastre şi ale altor lumi. În ce mod o civilizaţie dintr-o altă lume poate exercita influenţe asupra noastră? Numai la nivel informaţional, însă influenţarea doar a subconştientului nostru este prea puţină, ar trebui să existe şi o manifestare de ordin material pentru ca să se producă în acelaşi timp şi modificarea conştiinţei omului. Această problemă a fost rezolvată foarte elegant: omul este un sistem unic în care nivelurile informaţionale fine se transformă rapid în niveluri energetice, iar apoi în cele fizice, adică ideea devine materie.

De acest fapt au profitat reprezentanţii altor lumi. De la patru la cinci dimineaţa are loc la om cea mai puternică activare a structurilor subconştiente, când subconştientul profund se ridică la straturile superficiale. În zona cercului de la ora trei dimineaţa începe o emisie puternică de informaţii ale nivelului fin cu programe bine determinate, direcţionate înspre subconştientul câtorva zeci de mii de oameni care trăiesc în împrejurimi. Aceste informaţii se materializează la nivel bioenergetic, iar subconştientul, intensificat de câteva zeci de mii de oameni, se focalizează într-un punct situat la aproximativ două sute de metri sub pământ, sub acel loc unde trebuie să apară cercul. În jurul orei patru dimineaţa energia se materializează la nivelul fizic, iar în decursul unui minut sau două semănăturile se aliniază strict în concordanţă cu programul informaţional primit.

Rămânea de rezolvat o altă problemă: de ce a fost aleasă această formă şi ce anume a determinat configuraţia desenelor. Problema s-a rezolvat astfel. De câte ori mă uitam la nivelul informaţional fin pentru a vedea cum arată reprezentanţii altor lumi, de fiecare dată eram cuprins de îndoieli, căci aveau o înfăţişare cumplit de absurdă. Atunci m-a străfulgerat un gând: „Eu îi văd la nivelul subtil al biocâmpului. Dar, oare la nivelul rigid, la care funcţionează organele noastre vizuale, ei nu arată altfel?” Când i-am trecut la primul nivel superficial al conştiinţei (am constatat că eu lucrez în special la nivelul al nouălea al conştiinţei), toate au fost puse la locul lor. La exterior, reprezentanţii altor lumi seamănă cu noi.

Am luat hotărârea de a verifica această ipoteză prin intermediul cercurilor şi de a determina aspectul desenelor la nivelul primului strat al conştiinţei lor. Totul a devenit destul de simplu. Unirea a două cercuri reprezintă unirea a două civilizaţii, cercul mare reprezintă o altă lume, iar cel mic – lumea noastră. Toate desenele au fost trimise cu urarea de iubire şi unitate. Era nu doar o simplă încercare de a stabili cu noi nişte contacte prieteneşti, dar şi de a ne ajuta să supravieţuim prin blocarea celor mai periculoase programe.

Desenez linia pe care sunt înşirate cele două cercuri. În jurul unuia dintre ele, al celui mare, există un inel. Între ele, lateral faţă de linia dreaptă, sunt patrumici segmente cu o lungime egală. Aceasta în percepţia noastră. Poate oare acest lucru arăta altfel în percepţia acelei lumi? Am împărţit foaia în două şi desenez în partea dreaptă această informaţie aşa cum este văzută prin ochii lor. La primul nivel al conştiinţei, în partea stângă, se figurează un om primitiv cu mâinile ridicate în sus, cu câteva fire de păr pe cap, cu ochii ca două puncte. Faţa ocupă aproape tot capul, gura este până la urechi, omul zâmbeşte bucuros. Aşa arătăm noi, pământenii. Lipită de el se distinge încă o figură. Este mai mare, iar mâinile nu sunt ridicate în sus ca la noi, ci întinse lateral. Acest om îi transmite celui dintâi o structură armonioasă sub forma unei flori, simbolul dezvoltării şi al fertilităţii. Capul său este imens, o mare parte a acestuia este ocupată de frunte. Nasul şi gura sunt minuscule, un ochi este un oval mare, iar celălalt arată straniu, ca un fel de structură celulară. Acest lucru are, probabil, legătură cu nişte supracapacităţi.

De ce să nu le trimitem imediat informaţiile, pe care noi am fi putut să le descifrăm? Judecând după toate aparenţele, contactul dintre lumi este posibil numai la un anumit nivel, în stratul informaţional foarte subtil. Trecând prin acest strat, informaţia primară se modifică şi are un cu totul alt aspect. În percepţia lor, noi, casele noastre şi Pământul arătăm cu totul altfel decât ne vedem noi înşine. Nu este exclus ca forma cercurilor să fi fost determinată de particularităţile biocâmpului informaţional de legătură.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *